Pregovori sa kompanijom Cepter

Bez autora
Nov 02 2010

Preduzeće DIP "Kozara" iz Kozarske Dubice pregovara sa kompanijom "Cepter" o prodaji imovine. Na šestoj licitaciji za prodaju imovine ovog preduzeća, koja je održana u petak, jedina ponuda stigla je iz kompanije "Cepter". Hoće li ovo preduzeće napokon dobiti novog vlasnika znaće se poslije pregovora o tehničkim detaljima kupovine. Stečajni upravnik u DIP "Kozari" ranije je rekao da je pismo namjere kompanije "Cepter" razmatrano na sjednici Odbora povjerilaca preduzeća u stečaju, koji je donio zaključak da se prodaja preduzeća izvrši prikupljanjem zatvorenih i zapečaćenih ponuda uz priložen biznis-plan, o čemu će se izjasniti i Skupština akcionara. Imovina DIP "Kozare" ne smije biti prodata ispod tri miliona maraka, što je 33 odsto od procijenjene vrijednosti.

Pregovori sa kompanijom CepterPreduzeće DIP "Kozara" iz Kozarske Dubice pregovara sa kompanijom "Cepter" o prodaji imovine, rekao je "Glasu Srpske" stečajni upravnik Dušan Kovačević.

On je kazao da je na šestoj licitaciji za prodaju imovine ovog preduzeća, koja je održana u petak, jedina ponuda stigla iz kompanije "Cepter".

- Hoće li ovo preduzeće napokon dobiti novog vlasnika znaće se poslije pregovora o tehničkim detaljima kupovine - istakao je Kovačević.

Stečajni upravnik u DIP "Kozari" ranije je rekao da je pismo namjere kompanije "Cepter" razmatrano na sjednici Odbora povjerilaca preduzeća u stečaju, koji je donio zaključak da se prodaja preduzeća izvrši prikupljanjem zatvorenih i zapečaćenih ponuda uz priložen biznis-plan, o čemu će se izjasniti i Skupština akcionara.

Kovačević je naglasio da imovina DIP "Kozare" ne smije biti prodata ispod tri miliona maraka, što je 33 odsto od procijenjene vrijednosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik