Privatno preduzeće otkupilo autobusku stanicu u Boru

Bez autora
Mar 21 2011

Autobuska stanica u Boru dobila je novog vlasnika, privatno preduzeće "Auto Aca" iz Bora, koje je na javnom nadmetanju 4. marta dalo najveću ponudu za zgradu i okolno zemljište i uplatilo 8,2 miliona dinara. Na taj način je preduzeće "Auto Aca" je i zvanično postalo vlasnik autobuske stanice u čiju obnovu namerava da uloži oko pet miliona dinara. Vlasnik firme "Auto Aca", Aleksandar Stevanović izjavio je da će obnova i opremanje autobuske stanice biti završeni u razdoblju od tri meseca. Bor već pet godina nije imao autobusku stanicu, jer je dugogodišnji vlasnik objekta, JP "Borprevoz" otišao u stečaj, a zatim i u likvidaciju.

Privatno preduzeće otkupilo autobusku stanicu u BoruAutobuska stanica u Boru dobila je novog vlasnika, privatno preduzeće "Auto Aca" iz Bora, koje je na javnom nadmetanju 4. marta dalo najveću ponudu za zgradu i okolno zemljište i uplatilo 8,2 miliona dinara, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Na taj način je preduzeće "Auto Aca" je i zvanično postalo vlasnik autobuske stanice u čiju obnovu namerava da uloži oko pet miliona dinara.

Vlasnik firme "Auto Aca", Aleksandar Stevanović izjavio je da će obnova i opremanje autobuske stanice biti završeni u razdoblju od tri meseca.

Bor već pet godina nije imao autobusku stanicu, jer je dugogodišnji vlasnik objekta, JP "Borprevoz" otišao u stečaj, a zatim i u likvidaciju.

Tako je taj objekt, nekad jedan od najlepših u centru grada, postao ruglo, a putnici su karte kupovali u autobusima.

Među zainteresovanim za preuzimanje borske autobuske stanice bila je i borska opštinska uprava, koja je u međuvremenu odustala, jer za kupovinu tog objekta nije imala dovoljno novca u budžetu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik