Prodaja 10 Viskozinih preduzeća 25. februara

Bez autora
Feb 15 2011

Agencija za privatizaciju za 15 miliona dinara uvećala procenjenu vrednost 10 preduzeća u sastavu Viskoze, u stečaju, a prodaja zakazana za 25. februar. Prvobitno je procenjeno da je vrednost stečajnih dužnika 1,141 milijardi dinara, ali je posle nađene imovine tri fabrike procenjena vrednost uvećana na 1,156 miljardi. Na prodaju su ponuđena preduzeća Celvlakno, Celuloza, Kord, Centrofan, Svila, Lozofan, Transport, Hemiremont, Standard i Holding. Proizvodnja u glavnom delu Viskoze obustavljena je u februaru 2005. Agencija za privatizaciju je 2007. prodala na aukciji Viskozine pogone Energetiku, Hortikulturu i Lofolen.

Prodaja 10 Viskozinih preduzeća 25. februaraAgencija za privatizaciju za 15 miliona dinara uvećala procenjenu vrednost 10 preduzeća u sastavu Viskoze, u stečaju, a prodaja zakazana za 25. februar.

Prvobitno je procenjeno da je vrednost stečajnih dužnika 1,141 milijardi dinara, ali je posle nađene imovine tri fabrike procenjena vrednost uvećana na 1,156 miljardi.

Na prodaju su ponuđena preduzeća Celvlakno, Celuloza, Kord, Centrofan, Svila, Lozofan, Transport, Hemiremont, Standard i Holding.

Proizvodnja u glavnom delu Viskoze obustavljena je u februaru 2005. Agencija za privatizaciju je 2007. prodala na aukciji Viskozine pogone Energetiku, Hortikulturu i Lofolen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik