Prodaja “Geneks kule”

Bez autora
Jul 14 2010

Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju “Geneks kule” na Novom Beogradu, koja je u vlasništvu kompanije “Generaleksport”. Aukcija je zakazana za 6. septembar 2010. godine, a početna cena iznosi 15,6 miliona evra. “Geneks kulu” čine poslovna zgrada površine oko 15.879 kvadratnih metara, garaža od 6.445 kvadratnih metara i adaptirani poslovni prostor od 216 kvadratnih metara koji se nalazi u Stambenoj kuli, odnosno u zgradi sa kojom je povezana Geneks kula. Prema saopštenju Agencije za privatizaciju, zainteresovani kupci treba da do 27. avgusta dostave prijave za učešće na aukciji, uz uplatu depozita od 1,56 miliona evra. Kupac je obavezan da u radni odnos primi 61 zaposlenog u “Geneks kuli”. “Geneks kula” je neuspešno nuđena na prodaju početkom 2009. godine, a početna cena tada je bila 20,8 miliona evra.

Prodaja “Geneks kule”Agencija za privatizaciju objavila je danas prodaju “Geneks kule” na Novom Beogradu, koja je u vlasništvu kompanije “Generaleksport”.

Aukcija je zakazana za 6. septembar 2010. godine, a početna cena iznosi 15,6 miliona evra.

“Geneks kulu” čine poslovna zgrada površine oko 15.879 kvadratnih metara, garaža od 6.445 kvadratnih metara i adaptirani poslovni prostor od 216 kvadratnih metara koji se nalazi u Stambenoj kuli, odnosno u zgradi sa kojom je povezana Geneks kula.
 
Prema saopštenju Agencije za privatizaciju, zainteresovani kupci treba da do 27. avgusta dostave prijave za učešće na aukciji, uz uplatu depozita od 1,56 miliona evra. Kupac je obavezan da u radni odnos primi 61 zaposlenog u “Geneks kuli”. “Geneks kula” je neuspešno nuđena na prodaju početkom 2009. godine, a početna cena tada je bila 20,8 miliona evra.
 
Od jula 2007. godine komapanija “Generaleksport” je u restrukturiranju i od njene imovine do sada su prodati hotel “Kontinental”, “Geneksovi apartmani”, energana i teniska hala u Beogradu, hotel “Grand” i apartmani “Sunčani vrhovi” na Kopaoniku.

Detaljnije informacije možete dobiti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik