Prodaja imovine Unisa

Bez autora
Apr 14 2013

Poslije izlaganja u Upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove, koje je zakazano za 15. april, trebalo bi da bude poznato kada će biti održana sljedeća licitacija za prodaju pokretne i nepokretne imovine "Unis valjaonice-hladno valjane trake", na kojoj će se grad pojaviti kao ponuđač. Nerealno je očekivati da cijena imovine ovog preduzeća bude umanjena za 2.196.000 KM, za koliko je holandska firma "CVI industrial esset menagment" kupila dio pokretne imovine "Unis valjaonice-HVT" na licitaciji 15. februara.

Prodaja imovine UnisaPoslije izlaganja u Upravi za geodetske i imovinsko-pravne poslove, koje je zakazano za 15. april, trebalo bi da bude poznato kada će biti održana sljedeća licitacija za prodaju pokretne i nepokretne imovine "Unis valjaonice-hladno valjane trake", na kojoj će se grad pojaviti kao ponuđač.

Rekao je ovo stečajni upravnik "Unis valjaonice-HVT" Savo Ševaljević.

On je kazao da je nerealno očekivati da cijena imovine ovog preduzeća bude umanjena za 2.196.000 KM, za koliko je holandska firma "CVI industrial esset menagment" kupila dio pokretne imovine "Unis valjaonice-HVT" na licitaciji 15. februara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik