Prodaje se 2,7 posto Telekoma Slovenije

Bez autora
Dec 27 2010

Slovenska društva Prvi pokojninski sklad, NLB, PSP Modra Linija i Zavarovalnica Triglav dala su na prodaju svoje vlasničke udjele u Telekomu Slovenije. Navedena društva imaju u vlasništvu 177.473 dionica odnosno 2,7 posto Telekoma. U natječaju za prodaju najniža cijena dioničkog paketa nije navedena, a ponude se prikupljaju do kraja veljače sljedeće godine. Podsjetimo, dionica Telekoma Slovenije, u posljednjih se mjesec dana strmoglavila i izgubila 15 posto svoje vrijednosti te je u međuvremenu u jednom tjednu prodano približno pet posto dionica Telekoma.

Prodaje se 2,7 posto Telekoma SlovenijeSlovenska društva Prvi pokojninski sklad, NLB, PSP Modra Linija i Zavarovalnica Triglav dala su na prodaju svoje vlasničke udjele u Telekomu Slovenije, pišu slovenske Finance.

Navedena društva imaju u vlasništvu 177.473 dionica odnosno 2,7 posto Telekoma (LJSE:TLSG).

U natječaju za prodaju najniža cijena dioničkog paketa nije navedena, a ponude se prikupljaju do kraja veljače sljedeće godine.

Podsjetimo, dionica Telekoma Slovenije, u posljednjih se mjesec dana strmoglavila i izgubila 15 posto svoje vrijednosti te je u međuvremenu u jednom tjednu prodano približno pet posto dionica Telekoma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik