Prodat deo imovine "Ikarbusa"

Bez autora
Dec 26 2010

Na licitaciji koju je organizovala Agencija za privatizaciju danas je prodata imovinska celina iz sastava "Ikarbusa", u Gramšijevoj ulici, za 1,26 miliona evra, a početna cena bila je 500.000 evra. Kupac je konzorcijum preduzeća čiji nosilac je "Neimar" AD, a član "Kemoimpeks" AD. Licitacija za kupovinu imovinske celine "Batajnički drum" iz sastava "Ikarbusa" odložena je za 4. februar. Aukcija Veterinarske stanice Kovin iz Skorenovca bila je neuspešna, dok su licitacije za kupovinu udela kompanije "Internacional CG" u "Jugotursu" i u preduzeću "CG trade" odložene za 4. februar.

Prodat deo imovine Na licitaciji koju je organizovala Agencija za privatizaciju danas je prodata imovinska celina iz sastava "Ikarbusa", u Gramšijevoj ulici, za 1,26 miliona evra, a početna cena bila je 500.000 evra.

Kupac je konzorcijum preduzeća čiji nosilac je "Neimar" AD, a član "Kemoimpeks" AD.

Licitacija za kupovinu imovinske celine "Batajnički drum" iz sastava "Ikarbusa" odložena je za 4. februar.

Agencija je saopštila da je aukcija Veterinarske stanice Kovin iz Skorenovca bila neuspešna, dok su licitacije za kupovinu udela kompanije "Internacional CG" u "Jugotursu" i u preduzeću "CG trade" odložene za 4. februar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik