Produžen rok za otkup tenderske dokumentacije za Telekom

Bez autora
Nov 25 2010

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je zbog velikog interesovanja telekomunikacionih kompanija Vlada Srbije produžila rok za otkup tenderske dokumentacije za prodaju dela akcija kompanije "Telekom Srbija" do 10. decembra 2010. godine.Interes Vlade je da se u tržišnu utakmicu za prodaju dela akcija "Telekom Srbija" uključi veći broj ozbiljnih konkurenata kako bi transparentno i po najpovoljnijim uslovima bila ostvarena najbolja cena.

Produžen rok za otkup tenderske dokumentacije za Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da je zbog velikog interesovanja telekomunikacionih kompanija Vlada Srbije produžila rok za otkup tenderske dokumentacije za prodaju dela akcija kompanije "Telekom Srbija" do 10. decembra 2010. godine.

Interes Vlade je da se u tržišnu utakmicu za prodaju dela akcija "Telekom Srbija" uključi veći broj ozbiljnih konkurenata kako bi transparentno i po najpovoljnijim uslovima bila ostvarena najbolja cena.

Vlada Srbije nastoji da se do kraja izbori za interese ove kompanije, njenih zaposlenih, građana - korisnika njenih usluga i države.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik