Raskinut ugovor o privatizaciji "Seme Tamiša"

Agencija za privatizaciju raskinula je kupoprodajni ugovor za preduzeće "Seme Tamiš" iz Pančeva. Ugovor je raskinut sa konzorcijumom kupaca na čijem je čelu Predrag Marković, ali nije naveden razlog. Prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije, "Seme Tamiš" je u blokadi već 94 dana, a iznos blokade je više od 424 miliona dinara. To je treće preduzeće u Pančevu koje je Agencija oduzela porodici Marković. Početkom prošle godine raskinut je kupoprodajni ugovor za nedeljnik Pančevac, a krajem decembra i za poljoprivredno preduzeće "Vojvodina" iz Starčeva. U oba slučaja razlog je bio neplaćanje dospele rate za kupovinu tih preduzeća.

Raskinut ugovor o privatizaciji "Seme Tamiša"Agencija za privatizaciju raskinula je kupoprodajni ugovor za preduzeće "Seme Tamiš" iz Pančeva, navedeno je na sajtu Agencije.

Ugovor je raskinut sa konzorcijumom kupaca na čijem je čelu Predrag Marković, ali nije naveden razlog.

Prema zvaničnim podacima Narodne banke Srbije, "Seme Tamiš" je u blokadi već 94 dana, a iznos blokade je više od 424 miliona dinara.

To je treće preduzeće u Pančevu koje je Agencija oduzela porodici Marković.

Početkom prošle godine raskinut je kupoprodajni ugovor za nedeljnik Pančevac, a krajem decembra i za poljoprivredno preduzeće "Vojvodina" iz Starčeva.

U oba slučaja razlog je bio neplaćanje dospele rate za kupovinu tih preduzeća.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik