Restruktuiranje “Dnevnik” - Holdinga

Bez autora
Jul 14 2010

Vlada Vojvodine prihvatila je danas Informaciju o podršci dobijanja statusa subjekta u restruktuiranju za “Dnevnik” - Holding a.d. i dala je saglasnost Agenciji za privatizaciju na postupak restruktuiranja ovog preduzeća. “Dnevnik"” - Holding je Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja i Agenciji za privatizaciju podneo zahtev za pokretanje postupka restruktuiranja, a on je dalje prosleđen Vladi Vojvodine radi davanja mišljenja. S obzirom na to da postupak privatizacije ove novinsko-izdavačke kuće pokrenut u maju 2006. godine, još uvek nije okončan, “Dnevnik” - Holding je u junu ove godine doneo odluku o svojoj reorganizaciji. Dobijanje statusa preduzeća u restruktuiranju je opravdan, jer će se tako stvoriti uslovi za racionalnije poslovanje, pokretanje proizvodnje i efikasnije izmirenje obaveza prema poveriocima.

Restruktuiranje “Dnevnik” - HoldingaVlada Vojvodine prihvatila je danas Informaciju o podršci dobijanja statusa subjekta u restruktuiranju za “Dnevnik” - Holding a.d. i dala je saglasnost Agenciji za privatizaciju na postupak restruktuiranja ovog preduzeća.

“Dnevnik"” - Holding je Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja i Agenciji za privatizaciju podneo zahtev za pokretanje postupka restruktuiranja, a on je dalje prosleđen Vladi Vojvodine radi davanja mišljenja.

S obzirom na to da postupak privatizacije ove novinsko-izdavačke kuće pokrenut u maju 2006. godine, još uvek nije okončan, “Dnevnik” - Holding je u junu ove godine doneo odluku o svojoj reorganizaciji.

Dobijanje statusa preduzeća u restruktuiranju je opravdan, jer će se tako stvoriti uslovi za racionalnije poslovanje, pokretanje proizvodnje i efikasnije izmirenje obaveza prema poveriocima. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik