Rok za Galeniku produžen do 30. aprila

Bez autora
Mar 18 2010

Rok za dostavljanje indikativnih ponuda za Galeniku je isticao 19. marta. U cilju detaljnijeg razmatranja i uvida u poslovanje preduzeća, učesnici u postupku koji prethodi privatizaciji privrednog društva Galenika a.d. Beograd, podneli su zahteve za izmenu roka za dostavljanje Indikativnih ponuda. Uzimajući u obzir zahteve zainteresovanih učesnika, ali i interes preduzeća, zaposlenih i države da Galenika dobije što kvalitetnijeg kupca, Agencija za privatizaciju je produžila rok za otkup informacionog paketa do 9. aprila 2010. godine i rok za dostavljanje indikativnih ponuda do 30. aprila 2010. godine. Tako je pružena mogućnost i drugim zainteresovanim investitorima da otkupe Informacioni paket, podnesu indikativne ponude i učestvuju u privatizaciji Galenike.

Rok za Galeniku produžen do 30. aprilaRok za dostavljanje indikativnih ponuda za Galeniku je isticao 19. marta.

U cilju detaljnijeg razmatranja i uvida u poslovanje preduzeća, učesnici u postupku koji prethodi privatizaciji privrednog društva Galenika a.d. Beograd, podneli su zahteve za izmenu roka za dostavljanje Indikativnih ponuda. Uzimajući u obzir zahteve zainteresovanih učesnika, ali i interes preduzeća, zaposlenih i države da Galenika dobije što kvalitetnijeg kupca, Agencija za privatizaciju je produžila rok za otkup informacionog paketa do 9. aprila 2010. godine i rok za dostavljanje indikativnih ponuda do 30. aprila 2010. godine.

Tako je pružena mogućnost i drugim zainteresovanim investitorima da otkupe Informacioni paket, podnesu indikativne ponude i učestvuju u privatizaciji Galenike.

Od 15. decembra 2009. do sada su četiri zainteresovana investitora otkupila informacioni paket.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik