Sava uskoro na prodaju

Bez autora
Dec 06 2010

Navedeni sporazum prihvatiti su vlasnici Save koji zajedno drže više od 50 posto dionica kompanije, uključujući i najveće dioničare "Kapitalsku družbu" i "Slovensku odškodninsku družbu". Navodno, postupak prodaje Save u svoje je ruke preuzela firma "Finetol", odnosno u njeno ime predsjednik Uprave NFD Holdinga Stane Valant. Vlasnicima Save, koja je prisutna u sektorima proizvodnje automobilskih guma, ali i turizma, nekretnina, te financija, žuri se s prodajom, te su već i angažirali savjetnika. Očekuje se da će nadmetanje za prodaju biti objavljeno do kraja godine. Glavni razlog za prodaju Save isti je kao i u slučaju prodaje Abanke Vipa, koju prodaje navedena kompanija - veliki dugovi najvećih vlasnika.

Sava uskoro na prodajuNavedeni sporazum prihvatiti su vlasnici Save (LJSE:SAVA) koji zajedno drže više od 50 posto dionica kompanije, uključujući i najveće dioničare "Kapitalsku družbu" i "Slovensku odškodninsku družbu".

Navodno, postupak prodaje Save u svoje je ruke preuzela firma "Finetol", odnosno u njeno ime predsjednik Uprave NFD Holdinga Stane Valant. Vlasnicima Save, koja je prisutna u sektorima proizvodnje automobilskih guma, ali i turizma, nekretnina, te financija, žuri se s prodajom, te su već i angažirali savjetnika. Očekuje se da će nadmetanje za prodaju biti objavljeno do kraja godine.

Glavni razlog za prodaju Save isti je kao i u slučaju prodaje Abanke Vipa (LJSE:ABKN), koju prodaje navedena kompanija - veliki dugovi najvećih vlasnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik