Seljak i Lapajne odustali od namjere za preuzimanje vlasnice Hidrie

Bez autora
Feb 04 2019

Manjinski dioničari Hidrie Iztok Seljak i Dušan Lapajne odustali su od namjere preuzimanja za tvrtku H&R koja je vlasnica Hidrije, a koju su podnijeli kroz tvrtke Inovatis i Ladis. U postupku preuzimanja preuzeli smo značajan dodatni udio, što je još veći motiv za daljnji rad i razvoj Hidrie, što je bio najvažniji cilj ovog projekta i daje nam veću odgovornost, napisali su. Seljak, direktor Hidria Holdinga, i Lapajne, direktor Hidrie, odlučili su sredinom siječnja objaviti namjeru preuzimanja zbog zaštite preostalih dioničara, jer su početkom prosinca otkrili sumnje u nepravilnosti u kupnji dionica od strane dva člana uprave Hidria Holdinga, Urške i Gašpera Svetlika. Prema bazi podataka Gvin, u roku od tri tjedna od objave namjere preuzimanja, vlasnički udio Inovatisa povećao se za 0,06 postotnih bodova, na 9,82 posto, a Ladisa, za jedan posto, na 9,47 posto.

Seljak i Lapajne odustali od namjere za preuzimanje vlasnice HidrieManjinski dioničari Hidrie Iztok Seljak i Dušan Lapajne odustali su od namjere preuzimanja za tvrtku H&R koja je vlasnica Hidrije, a koju su podnijeli kroz tvrtke Inovatis i Ladis.

- U postupku preuzimanja preuzeli smo značajan dodatni udio, što je još veći motiv za daljnji rad i razvoj Hidrie, što je bio najvažniji cilj ovog projekta i daje nam veću odgovornost, napisali su.

Seljak, direktor Hidria Holdinga, i Lapajne, direktor Hidrie, odlučili su sredinom siječnja objaviti namjeru preuzimanja zbog zaštite preostalih dioničara, jer su početkom prosinca otkrili sumnje u nepravilnosti u kupnji dionica od strane dva člana uprave Hidria Holdinga, Urške i Gašpera Svetlika.

Prema bazi podataka Gvin, u roku od tri tjedna od objave namjere preuzimanja, vlasnički udio Inovatisa (koji je u vlasništvu Seljaka) povećao se za 0,06 postotnih bodova, na 9,82 posto, a Ladisa (u vlasništvu Lapineta), za jedan posto, na 9,47 posto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik