Slobomir na prodaju, cijena 18,7 miliona

Bez autora
Jun 01 2022

Stečajni upravnik preduzeća Slobomir iz Bijeljine oglasio je prodaju imovine i prava, kao cjeline, u vlasništvu stečajnog dužnika, putem javnog nadmetanja dostavljanjem pismenih ponuda.

Ponuda ne može biti djelimična, odnosno pojedinačna ili za dio imovine, niti ponuđena cijena ne može biti ispod ukupno procijenjene vrijednosti od 18,7 miliona KM za ukupnu imovinu i prava. Kako se navodi u oglasu, predmet licitacije je imovina i prava (zemljište, poslovni i pomoćni objekti, udjeli u drugim privrednim društvima...) u svojini stečajnog dužnika.

"Imovina i prava se prodaju kao cjelina u viđenom stanju sa trenutnim formalno pravnim statusom, a detaljna specifikacija se može preuzeti i pregled iste izvršiti u usaglašenom terminu, nakon uplate provizije za otkup dokumentacije, u kancelariji stečajng upravnika", dodaje se u oglasu.

Zapakovane ponude, u zatvorenoj koverti, se dostavljaju najkasnije do 8. jula do 10h lično ili poštom.

Podsjećamo, bijeljinski Okružni privredni sud donio je u aprilu prošle godine odluku o otvaranju stečaja nad kompanijom Slobomir u Bijeljini koja firmi Pavgord iz Foče duguje 4 mil KM.

Inače, kompanija Slobomir vlasnik je nekretnina, televizije Slobomir, kompleksa u izgradnji Aqua city, kao i drugih povezanih pravnih lica, a ima i akcije Naše banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik