Sutra ističe rok za otkup tenderske dokumentacije za akcije "Telekoma"

Bez autora
Dec 09 2010

Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su dokumentaciju za učešće na tenderu za prodaju 51 posto akcija "Telekoma Srbija" do sada otkupile četiri kompanije. To su "Deutsche Telekom", "France Telekom", "Telekom Austria" i "America Movile", dok su u procesu otkupa dokumentacije kompanije "Weather investment", "Turkcell" i "Vimpelcom". Rok za otkup tenderske dokumentacije ističe sutra u 16 časova. Sve kompanije koje otkupe tendersku dokumentaciju imaće rok do 21. februara 2011. godine da dostave obavezujuću ponudu. Ako bude više ponuda, krajem februara biće organizovana aukcija pred televizijskim kamerama, a kupac većinskog paketa akcija "Telekoma" biće kompanija koja ponudi najveću cenu. U slučaju da stigne samo jedna obavezujuća ponuda, "Telekom Srbija" biće prodat po ponuđenoj ceni.

Sutra ističe rok za otkup tenderske dokumentacije za akcije "Telekoma"Ministarstvo finansija Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su dokumentaciju za učešće na tenderu za prodaju 51 posto akcija "Telekoma Srbija" do sada otkupile četiri kompanije.

To su "Deutsche Telekom", "France Telekom", "Telekom Austria" i "America Movile", dok su u procesu otkupa dokumentacije kompanije "Weather investment", "Turkcell" i "Vimpelcom".

Rok za otkup tenderske dokumentacije ističe sutra u 16 časova.

Sve kompanije koje otkupe tendersku dokumentaciju imaće rok do 21. februara 2011. godine da dostave obavezujuću ponudu.

Ako bude više ponuda, krajem februara biće organizovana aukcija pred televizijskim kamerama, a kupac većinskog paketa akcija "Telekoma" biće kompanija koja ponudi najveću cenu. U slučaju da stigne samo jedna obavezujuća ponuda, "Telekom Srbija" biće prodat po ponuđenoj ceni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik