Terme Čatež namjeravaju preuzeti ostatak Marine Portorož

Bez autora
Apr 10 2011

Društvo Terme Čatež danas je u Dnevniku objavilo da namjerava dati ponudu za otkup svih dionica društva Marina Portorož koje još nisu u njegovom vlasništvu. Terme Čatež posjeduju 230.888, odnosno 73,55 posto dionica Marine Portorož. Ponudu preuzimanja društvo namjerava objaviti za najkasnije 30 i ne ranije od 10 dana nakon današnje objave namjere o preuzimanju, o kojoj su obaviještena sva nadležna tijela. Marina Portorož je u prosincu lani objavila da je u prvih devet mjeseci prošle godine smanjila prihode za 7 posto na 5,7 milijuna eura i povećala dobit iz poslovanja za 166 posto na 3,9 milijuna eura.

Terme Čatež namjeravaju preuzeti ostatak Marine PortorožDruštvo Terme Čatež danas je u Dnevniku objavilo da namjerava dati ponudu za otkup svih dionica društva Marina Portorož koje još nisu u njegovom vlasništvu.

Terme Čatež posjeduju 230.888, odnosno 73,55 posto dionica Marine Portorož. Ponudu preuzimanja društvo namjerava objaviti za najkasnije 30 i ne ranije od 10 dana nakon današnje objave namjere o preuzimanju, o kojoj su obaviještena sva nadležna tijela.

Marina Portorož je u prosincu lani objavila da je u prvih devet mjeseci prošle godine smanjila prihode za 7 posto na 5,7 milijuna eura i povećala dobit iz poslovanja za 166 posto na 3,9 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik