Tri pogona Holdinga Raška po ceni od 4,5 miliona evra

Bez autora
Jun 07 2010

Agencija za privatizaciju ponudiće na javnoj licitaciji 30. jula nepokretnu imovinu, odnosno tri pogona Holdinga Raška u restrukturiranju iz Novog Pazara, po početnoj ceni od približno 4,5 miliona evra. Reč je o proizvodnim halama, viskozna i vigon predionica sa pripadajućom opremom ukupne površine 18.647 kvadrata sa početnom cenom od 1.758.000 evra, dorade sa pripadajućom opremom od 6.509 kvadrata po početnoj ceni od 900.000 evra i pamučnoj predionici po ceni od 1.845.000 evra, ukupne površine 17.679 kvadrata. Pravo učešća na javnom nadmetanju ima domaće, strano ili fizičko lice koje je otkupilo prodajnu dokumentaciju, uplatilo depozit ili dostavilo garanciju za učešće na javnom nadmetanju i podnelo prijavu za učešće. Kupac nepokretnosti ne može biti domaće pravno lice koje posluje sa većinskim društvenim kapitalom, pravno ili fizičko lice koje prema prodavcu ima dospele a neizmirene obaveze, zavisna društva prodavca ili lice koje je osuđivano ili protiv koga se vodi postupak za krivična dela.

Tri pogona Holdinga Raška po ceni od 4,5 miliona evraAgencija za privatizaciju ponudiće na javnoj licitaciji 30. jula nepokretnu imovinu, odnosno tri pogona Holdinga Raška u restrukturiranju iz Novog Pazara, po početnoj ceni od približno 4,5 miliona evra.

- Reč je o proizvodnim halama, viskozna i vigon predionica sa pripadajućom opremom ukupne površine 18.647 kvadrata sa početnom cenom od 1.758.000 evra, dorade sa pripadajućom opremom od 6.509 kvadrata po početnoj ceni od 900.000 evra i pamučnoj predionici po ceni od 1.845.000 evra, ukupne površine 17.679 kvadrata - objavljeno je na sajtu Agencije.

Pravo učešća na javnom nadmetanju ima domaće, strano ili fizičko lice koje je otkupilo prodajnu dokumentaciju, uplatilo depozit ili dostavilo garanciju za učešće na javnom nadmetanju i podnelo prijavu za učešće.

Kupac nepokretnosti ne može biti domaće pravno lice koje posluje sa većinskim društvenim kapitalom, pravno ili fizičko lice koje prema prodavcu ima dospele a neizmirene obaveze, zavisna društva prodavca ili lice koje je osuđivano ili protiv koga se vodi postupak za krivična dela.

Rok za podnošenje prijava za učešće na javnom nadmetanju ističe 22. jula.

Naknada za prodajnu dokumentaciju iznosi 2.000 evra, a dokumentacija će biti dostupna zainteresovanim kupcima od 10. juna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik