U Banjoj Luci potpisan ugovor: "Krajina" kupila "Jelšingrad"

Bez autora
Nov 27 2011

Ugovor o prodaji akcija državnog kapitala banjalučkog Privrednog društva "Novi Jelšingrad" potpisan je u Banjoj Luci, a njegova vrijednost je 6,8 miliona maraka. Kupac, banjalučko Građevinsko preduzeće "Krajina", koje je u vlasništvu Borka Đurića, ujedno i predsjednika Privredne komore u ovom gradu, dužno je da u narednih 30 dana uplati iznos. Novi vlasnik naglasio je da će ispoštovati sve ugovorene obaveze, što podrazumijeva zadržavanje postojeće djelatnosti iz oblasti mašinske industrije, zapošljavanje 120 radnika u naredne tri godine te gradnju nove hale.

U Banjoj Luci potpisan ugovor: "Krajina" kupila "Jelšingrad"Ugovor o prodaji akcija državnog kapitala banjalučkog Privrednog društva "Novi Jelšingrad" potpisan je u Banjoj Luci, a njegova vrijednost je 6,8 miliona maraka.

Kupac, banjalučko Građevinsko preduzeće "Krajina", koje je u vlasništvu Borka Đurića, ujedno i predsjednika Privredne komore u ovom gradu, dužno je da u narednih 30 dana uplati iznos.

Novi vlasnik naglasio je da će ispoštovati sve ugovorene obaveze, što podrazumijeva zadržavanje postojeće djelatnosti iz oblasti mašinske industrije, zapošljavanje 120 radnika u naredne tri godine te gradnju nove hale.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik