Vlada donela odluku o prodaji dela akcija Telekoma

Bez autora
Mar 28 2010

Vlada je u petak na sednici donela odluku o prodaji dela akcija u svojini Republike Srbije u preduzeću za telekomunikacije “Telekom Srbija” A.D. Beograd. Biće pokrenut postupak javne nabavke - usluga menadžmentskog konsaltinga u pripremi i sprovođenju postupka prodaje dela akcija u svojini Republike Srbije u preduzeću za telekomunikacije “Telekom Srbija” A.D. Beograd. Doneto je i Rešenje o obrazovanju komisije za javnu nabavku menadžmentskog konsaltinga - izbora savetnika koji će pružati stručnu pomoć u pripremi i sprovođenju postupka prodaje dela akcija u svojini Republike Srbije u tom preduzeću.

Vlada donela odluku o prodaji dela akcija TelekomaVlada je u petak na sednici donela odluku o prodaji dela akcija u svojini Republike Srbije u preduzeću za telekomunikacije “Telekom Srbija” A.D. Beograd.

Biće pokrenut postupak javne nabavke - usluga menadžmentskog konsaltinga u pripremi i sprovođenju postupka prodaje dela akcija u svojini Republike Srbije u preduzeću za telekomunikacije “Telekom Srbija” A.D. Beograd.

Doneto je i Rešenje o obrazovanju komisije za javnu nabavku menadžmentskog konsaltinga - izbora savetnika koji će pružati stručnu pomoć u pripremi i sprovođenju postupka prodaje dela akcija u svojini Republike Srbije u tom preduzeću.

Ministarstvo finansija je ovlašćeno da u ime i za račun Vlade sprovede postupak javne nabavke menadžmentskog konsaltinga - izbora savetnika koji će pružati pomoć u pripremi i sprovođenju postupka prodaje dela akcija u svojini Republike u pomenutom preduzeću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik