Vrijeme je da vjerovnici preuzmu SCT

Bez autora
Jan 04 2011

Državni tajnik slovenskog ministarstva gospodarstva Viljem Pšeničny izjavio je kako je možda vrijeme da se vjerovnici SCT-a organiziraju i okupe te provedu konverziju svojih potraživanja u vlasničke udjele i na taj način preuzmu slovensku građevinsku tvrtku. Riječ je o rješenju koje omogućava zakonodavstvo koje je usvojeno lani. Vlada će u četvrtak raspravljati o izvješću o već provedenim mjerama za sanaciju graditeljstva. U posljednjih je godinu i pol doneseno više od 30 rješenja za pomoć graditeljstvu i ostalom gospodarstvu, a o nekima od njih vlada će raspravljati u četvrtak.

Vrijeme je da vjerovnici preuzmu SCTDržavni tajnik slovenskog ministarstva gospodarstva Viljem Pšeničny izjavio je u emisiji TV Slovenije Odmevi kako je možda vrijeme da se vjerovnici SCT-a organiziraju i okupe te provedu konverziju svojih potraživanja u vlasničke udjele i na taj način preuzmu slovensku građevinsku tvrtku.

Riječ je o rješenju koje omogućava zakonodavstvo koje je usvojeno lani, pojasnio je Pšeničny.

Dodao je kako će vlada u četvrtak raspravljati o izvješću o već provedenim mjerama za sanaciju graditeljstva. U posljednjih je godinu i pol doneseno više od 30 rješenja za pomoć graditeljstvu i ostalom gospodarstvu, a o nekima od njih vlada će raspravljati u četvrtak, naveo je Pšeničny.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik