WAZ produžio rok za preuzimanje Dnevnik Vojvodina Pressa

Bez autora
Jul 19 2010

Medijska grupacija WAZ saopštila je danas da su predstavnici Dnevnik Holdinga propustili rok za prihvatanje ponude za preuzimanje udela u visini od 55 odsto koje WAZ ima u Dnevnik Vojvodina Press-u i da je zbog toga WAZ Dnevniku produžio rok za odgovor na ponudu do četvrtka, 15. jula. Dnevnik Holding nije nažalost prihvatio našu fer ponudu za prodaju udela, iako smo odgovornim licima dali dovoljno vremena za preispitivanje. WAZ je saopštio je će nastaviti razgovore sa licima zainteresovanim za preuzimanje njenog udela u Dnevnik Vojvodina Pressu, navodeći da će se "i dalje strogo pridržavati zakona i ugovora i kada za to dođe vreme dostaviće ponude Dnevnik Holdingu". WAZ i Dnevnik Holding preko Dnevnik Vojvodina Pressa zajednički izdaju dnevne novine „Dnevnik“.

WAZ produžio rok za preuzimanje Dnevnik Vojvodina PressaMedijska grupacija WAZ saopštila je danas da su predstavnici Dnevnik Holdinga propustili rok za prihvatanje ponude za preuzimanje udela u visini od 55 odsto koje WAZ ima u Dnevnik Vojvodina Press-u i da je zbog toga WAZ Dnevniku produžio rok za odgovor na ponudu do četvrtka, 15. jula.

„Dnevnik Holding nije nažalost prihvatio našu fer ponudu za prodaju udela, iako smo odgovornim licima dali dovoljno vremena za preispitivanje“, saopštio je je Peter Lange, predstavnik Medijske grupacije WAZ u Srbiji i član uprave.

„Pre svega nam je žao zbog zaposlenih kojima smo time hteli da obezbedimo izvesnu budućnost u Dnevnik Vojvodina Press-u“, navodi Lange.

WAZ je saopštio je će nastaviti razgovore sa licima zainteresovanim za preuzimanje njenog
udela u Dnevnik Vojvodina Pressu, navodeći da će se "i dalje strogo pridržavati zakona i ugovora i kada za to dođe vreme dostaviće ponude Dnevnik Holdingu".

WAZ i Dnevnik Holding preko Dnevnik Vojvodina Pressa zajednički izdaju dnevne novine „Dnevnik“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik