Zetagradnja kupila imovinu u Petrovcu

Bez autora
Jun 19 2010

Kompanija Zetagradnja kupila je danas na javnoj aukciji zemljište i objekat Budvanske rivijere, koji se nalaze u Petrovcu, po cijeni od 2,8 miliona EUR, što je oko 900 hiljada više od početne. Zemljište, površine 4,43 hiljade metara, na kojem se nalazi i objekat stare škole od 652 kvadrata, nije opterećeno imovinskim sporovima. Na aukciji, koju je organizovala Vladina Komisija za javnu aukciju, prodate su i ostale četiri parcele Budvanske rivijere, dok za imovinu cetinjskog Oboda u Beranama nije bilo prijavljenih kupaca. Za kupovinu atraktivnog zemljišta u Petrovcu, osim Zetagradnje, prijavili su se budvanska kompanija Adriatic fish, iza koje stoji ruski kapital i podgoričke firme Ljetopis i Euromix trade. Ljetopis i Euromix trade već na oglašavanju početne cijene nijesu podizali svoje table i na taj način su odustali od kupovine.

Zetagradnja kupila imovinu u PetrovcuKompanija Zetagradnja kupila je danas na javnoj aukciji zemljište i objekat Budvanske rivijere, koji se nalaze u Petrovcu, po cijeni od 2,8 miliona EUR, što je oko 900 hiljada više od početne.

Zemljište, površine 4,43 hiljade metara, na kojem se nalazi i objekat stare škole od 652 kvadrata, nije opterećeno imovinskim sporovima.

Na aukciji, koju je organizovala Vladina Komisija za javnu aukciju, prodate su i ostale četiri parcele Budvanske rivijere, dok za imovinu cetinjskog Oboda u Beranama nije bilo prijavljenih kupaca.

Za kupovinu atraktivnog zemljišta u Petrovcu, osim Zetagradnje, prijavili su se budvanska kompanija Adriatic fish, iza koje stoji ruski kapital i podgoričke firme Ljetopis i Euromix trade.

Ljetopis i Euromix trade već na oglašavanju početne cijene nijesu podizali svoje table i na taj način su odustali od kupovine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik