"Alfa" nikako da "pređe baru"

Bez autora
Jul 21 2011

Dolazak automobila kompanije "Alfa Romeo" na američko tržište ponovo je odložen, a Serđo Markione, izvršni direktor grupe "Fijat", u okviru koje posluje i "Alfa", rekao je da će ta italijanska robna marka stići u SAD tek krajem 2012. godine ili sredinom 2013.Iako "Alfa" nije zvanično predstavljena u SAD, na tom tržištu prodato je 100 komada automobila "alfa 8C kompeticione". Do najnovijeg odlaganja došlo je nakon što je Markione u tri prilike odbio predlog "Alfe" za uvođenje nove "đulijete."

Dolazak automobila kompanije "Alfa Romeo" na američko tržište ponovo je odložen, a Serđo Markione, izvršni direktor grupe "Fijat", u okviru koje posluje i "Alfa", rekao je da će ta italijanska robna marka stići u SAD tek krajem 2012. godine ili sredinom 2013.

Iako "Alfa" nije zvanično predstavljena u SAD, na tom tržištu prodato je 100 komada automobila "alfa 8C kompeticione", piše "Autonjuz".

Do najnovijeg odlaganja došlo je nakon što je Markione u tri prilike odbio predlog "Alfe" za uvođenje nove "đulijete."

Prema planu "Alfe", novi kompaktni sportski sedan trebalo je da bude zamena za stariju verziju.

Poslednji put "Alfa" je napustila američki teren 1995. godine. Od 2.000 bilo je izveštaja da se "Alfa" ponovo "vratila" u SAD i da će italijanski brend ući u savez sa "Dženeral motorsom" (GM), najvećim američkim proizvođačem kola u SAD.

Taj susret je odložen za 2002. godinu, pre nego što se od njega kasnije definitivno odustalo.

Ako najnoviji izveštaji budu potvrđeni, "Alfin" drugi dolazak, koji bi trebalo da se realizuje sredinom 2013, biće predstavljn modelom kompaktnog terenca. Drugi model najverovatnije će biti "đulijeta", a "Alfa" automobili će se u SAD moći kupiti u "Fijatovim" auto-salonima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik