Audi pojačava proizvodnju u Mađarskoj

Bez autora
Nov 05 2019

Nemački proizvođač premijum automobila, Audi, povećaće proizvodnju motora na 2,25 miliona jedinica u narednoj godini u svojoj fabrici u Mađarskoj.To je porast u odnosu na 1,95 miliona jedinica proizvedenih u 2018. godini, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. Planiraju da proizvedu 2,25 miliona motora sledeće godine, a do sada je cifra od 2,0 miliona bila godišnji rekord, rekao je Sijarto na konferenciji za novinare. On je to izjavio povodom pitanja da prokomentariše medijske izveštaje o tome da Audi navodno planira da smanji radnu snagu u svojoj mađarskoj fabrici.

Audi pojačava proizvodnju u MađarskojNemački proizvođač premijum automobila, Audi, povećaće proizvodnju motora na 2,25 miliona jedinica u narednoj godini u svojoj fabrici u Mađarskoj.

To je porast u odnosu na 1,95 miliona jedinica proizvedenih u 2018. godini, izjavio je mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto.

"Planiraju da proizvedu 2,25 miliona motora sledeće godine, a do sada je cifra od 2,0 miliona bila godišnji rekord", rekao je Sijarto na konferenciji za novinare, a prenosi agencija Rojters.

On je to izjavio povodom pitanja da prokomentariše medijske izveštaje o tome da Audi navodno planira da smanji radnu snagu u svojoj mađarskoj fabrici.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik