Bilo koje staro vozilo za nov "ford"

Bez autora
Aug 11 2011

Kompanija "Grand Motors" će od polovine avgusta omogućiti potencijalnim kupcima da zamene uz dopaltu svoje polovno vozilo bilo koje marke za novi "ford". Nakon veoma dobrog jednogodišnjeg iskustva s prodajom kroz sistem "staro za novo", koja je do sada bila ograničena na preuzimanje samo polovnih "fordova" u zamenu za novo vozilo iste marke, generalni uvoznik je odlučio da u ovaj vid trgovine uključi i vozila drugih marki.U "Grand Motorsu" kažu da je jedan od razloga za uvođenje te novine, što polovni "Fordovi" automobili u Srbiji retko menjaju vlasnike, jer se dugo koriste, pa je ponuda relativno mala u odnosu na zainteresovanost vlasnika vozila drugih marki.

Bilo koje staro vozilo za nov "ford"Kompanija "Grand Motors" će od polovine avgusta omogućiti potencijalnim kupcima da zamene uz dopaltu svoje polovno vozilo bilo koje marke za novi "ford".

Nakon veoma dobrog jednogodišnjeg iskustva s prodajom kroz sistem "staro za novo", koja je do sada bila ograničena na preuzimanje samo polovnih "fordova" u zamenu za novo vozilo iste marke, generalni uvoznik je odlučio da u ovaj vid trgovine uključi i vozila drugih marki.

U "Grand Motorsu" kažu da je jedan od razloga za uvođenje te novine, što polovni "Fordovi" automobili u Srbiji retko menjaju vlasnike, jer se dugo koriste, pa je ponuda relativno mala u odnosu na zainteresovanost vlasnika vozila drugih marki.

"Grand Motors" najavljuje da će za svaki polovan automobil vlasniku dati najbolju procenu i omogućiti značajne akcijske popuste i brojne načine povoljnog finansiranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik