Blekberijev tablet od 19. aprila

Bez autora
Mar 23 2011

Taktilan (osetljiv na dodir) tablet (mini prenosiv) uređaj kanadske kompanije RIM (Research In Motion) - "blekberi plej buk" naći će se od 19. aprila u prodaji na američkom i kanadskom tržištu. "Plej buk" samo sa bežičnom "Vaj-Faj" vezom prodavaće se po ceni od 499, 599 i 699 dolara uz memoriju od 16, 32 i 64 gigabajta.To su iste cene i skladišni kapaciteti koje je i "Epl" ponudio za svoj tablet "aj ped 2" sa bežičnom "Vaj-Faj" vezom lansiran 11. marta na američko tržište.

Blekberijev tablet od 19. aprilaTaktilan (osetljiv na dodir) tablet (mini prenosiv) uređaj kanadske kompanije RIM (Research In Motion) - "blekberi plej buk" naći će se od 19. aprila u prodaji na američkom i kanadskom tržištu, prenela je danas agencija Rojters.

"Plej buk" samo sa bežičnom "Vaj-Faj" vezom prodavaće se po ceni od 499, 599 i 699 dolara uz memoriju od 16, 32 i 64 gigabajta.

To su iste cene i skladišni kapaciteti koje je i "Epl" ponudio za svoj tablet "aj ped 2" sa bežičnom "Vaj-Faj" vezom lansiran 11. marta na američko tržište.

"Aj ped 2", međutim, sadrži ekran od 9,7 inči, dok ekran uređaja kompanije RIM iznosi sedam inči.

Određene verzije "aj peda 2", međutim, omogućavaju pristup mrežama operatera treće generacije (3G).

"Plej buk" će omogućavati slanje video sadržaja velike rezolucije na televizijskom ekranu zahvaljujući HDMI konektoru.

Uređaj RIM-a će distribuirati telekomunikacioni operateri AT&T i "Verizon", kao i prodajni lanci "Best baj" (Best Buy), "Radiošek" (Radioshack), SC (Sears Canada) i "Vol-Mart" (Wal-Mart).

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik