BMW zabeležio rekordnu prodaju

Bez autora
Jul 09 2012

Nemačka kompanija BMW ostvario je u prvom polugodištu rekordnu prodaju, više od 900.000 vozila, što je povećanje od osam posto u poređenju sa prvih šest meseci prethodne godine. Jun je bio rekordan mesec po prodaji, s obzirom da je isporuka vozila povećana za četiri posto u odnosu na prethodni mesec.Kompanija je tako na najboljem putu da ostvari novi rekord u prodaji i na godišenjem nivou.

BMW zabeležio rekordnu prodajuNemačka kompanija BMW ostvario je u prvom polugodištu rekordnu prodaju, više od 900.000 vozila, što je povećanje od osam posto u poređenju sa prvih šest meseci prethodne godine.

Iz BMW-a su saopštili da je jun bio rekordan mesec po prodaji, s obzirom da je isporuka vozila povećana za četiri posto u odnosu na prethodni mesec.

Kompanija je tako na najboljem putu da ostvari novi rekord u prodaji i na godišenjem nivou.

Kako je najavljeno iz ove nemačke kompanije, u narednim mesecima uvešće na tržište nove modele koji će se u drugom polugodištu postarati za nove impulse rasta.

Takođe, kompanija će uložiti 250 miliona funti u naredne tri godine u svoje fabrike u Velikoj Britaniji kako bi povećala proizvodnju vozila marke Mini. Ova investicija biće prioritet od ukupne sume namenjene za investiranje u iznosu od 500 miliona funti, koja je najavljena tokom juna. Ova vest je veoma važna za britance, jer je u proizvodnju Mini-a uključeno oko pet hiljada ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik