Daimler: Kreditna linija od 7 milijardi evra

Bez autora
Nov 02 2010

Daimler je osigurao petogodišnju kreditnu liniju od sedam milijardi evra koja će se koristiti isključivo za finansiranje likvidnosti rezervi. Daimler je krajem oktobra potpisao sporazum s konzorcijom od preko 30 međunarodnih banaka o dobijanju kredita pod povoljnim uvjetima.Kompanija je osigurala povoljne uslove za narednih pet godina i stekla je solidnu podršku za održavanje platežne sposobnosti u jednom dužem periodu. Daimler neće koristiti petogodišnji revolving kredit koji će zamijeniti dve kreditne linije od pet milijardi dolara i tri milijarde evra prije nego što one isteknu.

Daimler: Kreditna linija od 7 milijardi euraDaimler je osigurao petogodišnju kreditnu liniju od sedam milijardi evra koja će se koristiti isključivo za finansiranje likvidnosti rezervi.

Daimler je krajem oktobra potpisao sporazum s konzorcijom od preko 30 međunarodnih banaka o dobijanju kredita pod povoljnim uvjetima.

Kompanija je osigurala povoljne uslove za narednih pet godina i stekla je solidnu podršku za održavanje platežne sposobnosti u jednom dužem periodu.

Daimler neće koristiti petogodišnji revolving kredit koji će zamijeniti dve kreditne linije od pet milijardi dolara i tri milijarde evra prije nego što one isteknu.

Uprava kompanije koja izrađuje “Mercedes-Benz” automobile, objavila je dobru zaradu u trećem tromesečju ove godine i prošle nedelje podigla je procenu profita za celu 2010. godinu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik