"Doživotna" garancija za Opelove automobile

Bez autora
Aug 08 2010

U nameri da se što pre izvuče iz finansijske krize rukovodstvo nemačkog Opela donelo je odluku da kupcima svojih automobila pruži "doživotnu garanciju" za svoja vozila. Takva garancija obuhvata gotovo sve od motora, elektronike do mnogih drugih komponenti.Iako je garancija vremenski neograničena, neki uslovi, ipak, postoje. "Doživotna garancija" važiće sve do 160.000 pređenih kilometara, a Opel svojom ponudom nije obuhvatio i pokrivanje troškova za zamenu pojedinih delova, kao što su elementi kočionog sistema ili na primer svećice...

"Doživotna" garancija za Opelove automobileU nameri da se što pre izvuče iz finansijske krize rukovodstvo nemačkog Opela donelo je odluku da kupcima svojih automobila pruži "doživotnu garanciju" za svoja vozila. Takva garancija obuhvata gotovo sve od motora, elektronike do mnogih drugih komponenti.

Iako je garancija vremenski neograničena, neki uslovi, ipak, postoje. "Doživotna garancija" važiće sve do 160.000 pređenih kilometara, a Opel svojom ponudom nije obuhvatio i pokrivanje troškova za zamenu pojedinih delova, kao što su elementi kočionog sistema ili na primer svećice. Oni koji budu kupili polovan automobil, koji već ima tzv. doživotnu garanciju moći će da je preuzmu, ali uz doplatu.

Šef Opela Nik Rajli promenu poslovne strategije nazvao je istorijskom i rekao "da su odbrojani dani plaćanju skupih popravki". S druge strane, ta kompanija nije imala drugi izbor jer je njena budućnost dovedena u pitanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik