Fiat preuzima prodaju i servisiranje Krajslerovih modela

Bez autora
Mar 15 2010

Italijanski proizvođač automobila Fiat i američki Krajsler saopštili su danas da napravili još jedan korak ka udruživanju dve kompanije.Prema postignutom dogovoru, Fiat će od aprila preuzeti prodaju i servisiranje vozila "krajsler", "džip" i "dodž" u nekoliko evropskih država. U tom poslu Fiat će postepeno zameniti kompaniju Dajmler koja je do sada bila zadužena za krajslerove modele. Iz Fiata su saopštili da će zaposleni u Krajslerovim centrima u Evropi biti pridruženi Fiat grupi.

Fiat preuzima prodaju i servisiranje Krajslerovih modelaItalijanski proizvođač automobila Fiat i američki Krajsler saopštili su danas da napravili još jedan korak ka udruživanju dve kompanije.

Prema postignutom dogovoru, Fiat će od aprila preuzeti prodaju i servisiranje vozila "krajsler", "džip" i "dodž" u nekoliko evropskih država. U tom poslu Fiat će postepeno zameniti kompaniju Dajmler koja je do sada bila zadužena za krajslerove modele. Iz Fiata su saopštili da će zaposleni u Krajslerovim centrima u Evropi biti pridruženi Fiat grupi.

Fiat je prošle godine preuzeo 20 odsto učešća u Krajsleru, pošto je američki proizvođač automobila bio na ivici bankrotstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik