Ford: Nastavlja se zamah novih vozila

Bez autora
Feb 03 2013

Fordova nova vozila nastavljaju sa snažnim zamahom na tržištu, podstakutim dobrom prodajom novog modela B-MAX, koja prevazilazi 15.000 jedinica. B-MAX je nedavno od strane vodećih auto novinara iz 15 država centralne i istočne Evrope dobio nagradu Autobest 2013, a takođe je u užem izboru za evropski automobil godine 2013.Fiesta ostaje Fordov najprodavaniji automobile, sa 302.000 prodatih jedinica u 2012. Nova Fiesta, koja je već u prodaji na tržištima kao što su Velika Britanija i Nemačka, sada je, poput modela B-MAX, Focus i C-MAX, opremljena 1,0-litarskim EcoBoost pogonskim agregatom, Međunarodnim motorom godine 2012.

Ford: Nastavlja se zamah novih vozilaFordova nova vozila nastavljaju sa snažnim zamahom na tržištu, podstakutim dobrom prodajom novog modela B-MAX, koja prevazilazi 15.000 jedinica.

B-MAX je nedavno od strane vodećih auto novinara iz 15 država centralne i istočne Evrope dobio nagradu Autobest 2013, a takođe je u užem izboru za evropski automobil godine 2013.

Fiesta ostaje Fordov najprodavaniji automobile, sa 302.000 prodatih jedinica u 2012. Nova Fiesta, koja je već u prodaji na tržištima kao što su Velika Britanija i Nemačka, sada je, poput modela B-MAX, Focus i C-MAX, opremljena 1,0-litarskim EcoBoost pogonskim agregatom, Međunarodnim motorom godine 2012.

Sa novim modelima Fiesta, Fiesta ST, Kuga, Transit, Transit Connect, Tourneo Connect i EcoSport i novim tehnologijama, kao što su MyKey i SYNC sa funkcijom pomoći u vanrednim situacijama, Ford je u neviđenoj ekspanziji uvođenja novih vozila i tehnologija.

U narednih pet godina u Evropu dovodi 15 vozila koja su namenjena za celi svet. Očekuje se da će 2013. biti izazov za celu evropsku auto industriji, ali u kompaniji smatraju da će nova vozila i brojne aktivnosti brenda pomoći da ove godine ojača poslovanje kompanije Ford.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik