"Hjundaiju i40" nagrada za najbolju konstrukciju karoserije

Bez autora
Oct 27 2011

"Hjundai" pored sve veće prodaje može da se pohvali i nagradom za najbolju konstrukciju karoserije. Trofej "EuroCarBody golden award" pripao je modelu "hjundai i40" koji je dobio najviše poena žirija sastavljenog od svetski priznatih industrijskih eksperata i automobilskih dobavljača."Hjundai i40" je slavio zahvaljujući upotrebi kvalitetnog čelika izuzetne čvrstoće, pri čemu je smanjena ukupna težina karoserije. Drugo mesto pripalo je "audiju A6", a treće "mercedesu B klase".

"Hjundaiju i40" nagrada za najbolju konstrukciju karoserije"Hjundai" pored sve veće prodaje može da se pohvali i nagradom za najbolju konstrukciju karoserije.

Trofej "EuroCarBody golden award" pripao je modelu "hjundai i40" koji je dobio najviše poena žirija sastavljenog od svetski priznatih industrijskih eksperata i automobilskih dobavljača.

"Hjundai i40" je slavio zahvaljujući upotrebi kvalitetnog čelika izuzetne čvrstoće, pri čemu je smanjena ukupna težina karoserije. Drugo mesto pripalo je "audiju A6", a treće "mercedesu B klase".

Pored "Hjundaija", "Audija" i "Mercedesa", žiri je ispitivao i modela "BMW-a", "Forda", "Mazde", "Lend Rovera", "Folksvagena", "Nisana" i "Opela".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik