Honda povlači 528.000 vozila

Bez autora
Oct 25 2010

Samo dan nakon što je Toyota opozvala 1,5 miliona automobila i Honda je ovog vikenda objavila da će sa tržišta povući 528.000 vozila. Kako je saopšteno iz ove kompanije, greška je u curenju ulja iz kočnica. Honda i Toyota imaju istog dobavljača za taj deo.Ni jedna ni druga kompanija nisu sigurne da bi kvarovi mogli uticati na sigurnost prilikom vožnje. Od ukupnog broja Hondinih vozila 470.000 ih je prodato na američkom tržištu. Samo ove godine to je Hondino šesto povlačenje vozila zbog kvara, pa se ukupan broj povećao na 2,5 miliona vozila koja su povučena sa tržišta.

Honda povlači 528.000 vozilaSamo dan nakon što je Toyota opozvala 1,5 miliona automobila i Honda je ovog vikenda objavila da će sa tržišta povući 528.000 vozila.

Kako je saopšteno iz ove kompanije, greška je u curenju ulja iz kočnica. Honda i Toyota imaju istog dobavljača za taj deo. Ni jedna ni druga kompanija nisu sigurne da bi kvarovi mogli uticati na sigurnost prilikom vožnje.

Od ukupnog broja Hondinih vozila 470.000 ih je prodato na američkom tržištu. Samo ove godine to je Hondino šesto povlačenje vozila zbog kvara, pa se ukupan broj povećao na 2,5 miliona vozila koja su povučena sa tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik