IBM partnerima omogućio četiri milijarde dolara kredita

Bez autora
Dec 17 2012

IBM će tokom sledećih dvanaest meseci svojim poslovnim partnerima omogućiti pristup do četiri milijarde američkih dolara kredita. Finansiranje će biti moguće putem IBM-ove globalne organizacije za financiranje - IBM Global Financing - IGF.Cilj je olakšavanje kreditiranja klijenata iz IBM-ovog globalnog partnerskog ekosistema koji žele da implementiraju neku od novih IBM-ovih tehnologija, kao što su rešenja za računarstvo u oblacima - cloud computing, poslovnu analitiku i PureSystems.

IBM partnerima omogućio četiri milijarde dolara kreditaIBM će tokom sledećih dvanaest meseci svojim poslovnim partnerima omogućiti pristup do četiri milijarde američkih dolara kredita.

Finansiranje će biti moguće putem IBM-ove globalne organizacije za financiranje - IBM Global Financing - IGF.

Cilj je olakšavanje kreditiranja klijenata iz IBM-ovog globalnog partnerskog ekosistema koji žele da implementiraju neku od novih IBM-ovih tehnologija, kao što su rešenja za računarstvo u oblacima - cloud computing, poslovnu analitiku i PureSystems.
 
IBM je predstavio i novu mobilnu aplikaciju koja treba da posluži kao dodatni korak u pojednostavljavanju načina kojim IBM-ovi poslovni partneri mogu da zatraže finansiranje projekata koje izvode kod svojih klijenata.

Cilj ove aplikacije je pojednostavljenje procedura predstavljanja cena i ponuda kao i kreiranje kreditnih odobrenja u samo nekoliko minuta. Mobilna aplikacija biće dostupna u SAD-u tokom decembra, a u drugim zemljama, počevši od Kine, od januara 2013. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik