"Jahu" kupuje kompaniju "Sitizen sports"

Bez autora
Mar 22 2010

Američki veb gigant "Jahu" je saopštio da kupuje "Sitizen sports", mladu kompaniju koja proizvodi aplikacije za mobilne telefone i društvene mreže sa sportskom tematikom. "Jahu" nije objavio iznos transakcije, ali ju je veb sajt specijalizovan za oblast Interneta ATD (All Things Digital) procenio na između 40 i 50 miliona dolara.Dostupan preko društvenih sajtova kao što je "Fejsbuk" i "Guglovog" operativnog sistema za mobilne telefone "Android", "Sitizen sports" omogućava igranje igrica i proveru rezultata sportskih događaja u velikom broju disciplina kao što su fudbal, ragbi, Formula jedan ili bejzbol.

"Jahu" kupuje kompaniju "Sitizen sports"Američki veb gigant "Jahu" je saopštio da kupuje "Sitizen sports", mladu kompaniju koja proizvodi aplikacije za mobilne telefone i društvene mreže sa sportskom tematikom.

"Jahu" nije objavio iznos transakcije, ali ju je veb sajt specijalizovan za oblast Interneta ATD (All Things Digital) procenio na između 40 i 50 miliona dolara.

Dostupan preko društvenih sajtova kao što je "Fejsbuk" i "Guglovog" operativnog sistema za mobilne telefone "Android", "Sitizen sports" omogućava igranje igrica i proveru rezultata sportskih događaja u velikom broju disciplina kao što su fudbal, ragbi, Formula jedan ili bejzbol.

Radi se o sajtu koji već ima više miliona korisnika. I pre ove kupovine, "Sitizen sports" je bio glavno sredstvo informisanja o sportskim događajima na Internetu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik