Kaspersky Lab postao član MEF-a

Bez autora
Mar 03 2013

Kompanija Kaspersky Lab je postala član MEF-a, svetske trgovinske asocijacije za mobilni sadržaj i trgovinu. Kompanija je objavila svoje članstvo 27. februara tokom Svetskog kongresa mobilnih uređaja 2013. godine, na MEF-ovom jutarnjem brifingu, na temu Poverenje potrošača prema aplikacijama, koji je bio posvećen bezbednosti i privatnosti.Ćlanstvo u MEF-u omogućuje kompaniji Kaspersky Lab da bliže sarađuje sa vodećim svetskim igračima na tržištu mobilnih uređaja i doprinese razvoju te industrije.

Kaspersky Lab postao clan MEF-aKompanija Kaspersky Lab je postala član MEF-a, svetske trgovinske asocijacije za mobilni sadržaj i trgovinu.

Kompanija je objavila svoje članstvo 27. februara tokom Svetskog kongresa mobilnih uređaja 2013. godine, na MEF-ovom jutarnjem brifingu, na temu Poverenje potrošača prema aplikacijama, koji je bio posvećen bezbednosti i privatnosti.

Ćlanstvo u MEF-u omogućuje kompaniji Kaspersky Lab da bliže sarađuje sa vodećim svetskim igračima na tržištu mobilnih uređaja i doprinese razvoju te industrije.

Bezbednost i upravljanje mobilnim uređajima postali su skoro glavni problem mobilne industrije, kako kompanije, tako i privatni korisnici treba da zaštite svoje uređaje, i da obezbede privatne i poslovne podatke. Kaspersky Lab ima veliko iskustvo na ovom polju i ovo je važna prilika da se podeli to znanje sa vodećim igračima u industriji mobilnih uređaja, rekao je Kiril Zelenski, glavni direktor kompanije Kaspersky Lab za razvoj poslovanja, sektor mobilnih uređaja.

Rima Perelmutner, izvršni direktor MEF-a istakla je da je misija MEF-a da podrži članove širom globalnog mobilnog ekosistema. Poverenje korisnika je najbitnije pitanje u ovoj industriji. Prema najnovijem MEF-ovom istraživanju, kako je rekla, 35 odsto korisnika navelo je upravo poverenje kao prepreku prilikom kupovine mobilnih uređaja. Veoma je značajno što tim stručnjaka kompanije Kaspersky Lab deli sa nama saznanja u vezi sa problemima iz oblasti štetnih programa i privatnosti tokom MEF-ovog brifinga na temu - poverenje korisnika u aplikacije na ovogodišnjem Svetskom kongresu mobilnih uređaja 2013. godinem, dodala je ona.

Kompanija Kaspersky Lab nudi sigurnost pri korišćenju mobilnih uređaja, koja pruža potpunu antivirusnu zaštitu i brojne pogodnosti za bezbednost podataka, kako na smart telefonima, tako i na tabletima. To su Kaspersky Mobile Security i Kasperski Tablet Security za privatne korisnike. Za poslovanja svih veličina, kompanija nudi Kaspersky Security for Mobile - platforma koja pruža najbolju antivirusnu zaštitu, snažan kontrolni mehanizam i Mobile Device Management.

MEF je globalno trgovinsko telo mobilnih medija i industrije zabave. Predstavlja vodeće kompanije kroz celokupni lanac zabave i radi u ime svojih raznih članova, kako bi omogućili razvijanje industrije, prilagođavanje odredbi i obezbedili prednost svojim članovima.

Sa glavnim sedištem u Londonu i svojim operacionim timom u Aziji, Evropi, Bliskom Istoku, Africi, Latinskoj Americi i Severnoj Americi, MEF je globalno rasprostranjena mreža članova, koja ima jaku lokalnu zastupljenost i mogućnst da pokrene promene na tržištu. Osnovan 2000. godine, MEF pruža istrajan i moćan glas za najistaknutija preduzeća u okviru mobilnih medija i preduzetnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik