"Krajsler" opoziva 120.000 vozila

Bez autora
May 08 2012

Kompanija "Krajsler", koja se nalazi pod kontrolom italijanskog "Fijata", najavila je da će opozvati skoro 120.000 vozila u SAD kako bi se rešio problem sa sistemom protiv blokiranja kočnica i kontrolom stabilnosti, saopštila je američka agencija za bezbednost na putevima."Krajsler" smatra da centar za distribuciju snage u jednom broju modela "dodž čardžer" i "krajsler 300" može da se pregreje i da poremeti osigurač, zbog čega vozilo može da izgubi kontrolu stabilnosti i sistem protiv blokade kočnica.

"Krajsler" opoziva 120.000 vozilaZbog problema sa kočnicama kompanija "Krajsler" najavila da će opozvati skoro 120.000 vozila u SAD. Reč je modelima "dodž čardžer" i "krajsler 300".

Kompanija "Krajsler", koja se nalazi pod kontrolom italijanskog "Fijata", najavila je da će opozvati skoro 120.000 vozila u SAD kako bi se rešio problem sa sistemom protiv blokiranja kočnica i kontrolom stabilnosti, saopštila je američka agencija za bezbednost na putevima.

"Krajsler" smatra da centar za distribuciju snage u jednom broju modela "dodž čardžer" i "krajsler 300" može da se pregreje i da poremeti osigurač, zbog čega vozilo može da izgubi kontrolu stabilnosti i sistem protiv blokade kočnica.

Kompanija je saopštila da do sada nije zebeležen nijedan incident zbog te greške, ali da će besplatno zameniti neispravan osigurač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik