Nissan povlači više od 2,1 miliona vozila

Bez autora
Oct 29 2010

Nissan je danas povukao više od 2,1 miliona vozila sa svetskih tržišta zbog problema u motorima automobila. Japanski proizvođač automobila je saoptio da greške na motorima njihovih automobila mogu dovesti do zaustavljanja rada motora u toku vožnje.Takođe, u ekstremnim slučajevima, motor automobila nakon što prestane sa radom ne može se ponovno pokrenuti. Greške na motorima ovih vozila nisu dosad dovele do automobilskih nesreća. Povlače se serije automobila koje su prodate su na tržištima Kine, Velike Britanije, Japana, Španije, Tajvana i SAD-a.

Nissan povlači više od 2,1 miliona vozilaNissan je danas povukao više od 2,1 miliona vozila sa svetskih tržišta zbog problema u motorima automobila.

Japanski proizvođač automobila je saoptio da greške na motorima njihovih automobila mogu dovesti do zaustavljanja rada motora u toku vožnje. Takođe, u ekstremnim slučajevima, motor automobila nakon što prestane sa radom ne može se ponovno pokrenuti. Greške na motorima ovih vozila nisu dosad dovele do automobilskih nesreća.

Povlače se serije automobila koje su prodate su na tržištima Kine, Velike Britanije, Japana, Španije, Tajvana i SAD-a.

Svi modeli koji se povlače sa spomenutih tržišta proizvedeni su između 2003. i 2006. godine, a na američkom tržištu reč je o šest modela. To su Armada, Frontier, Pathfinder, Titan, Xterra i Infiniti QX56.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik