Novo spajanje na bankarskom nebu? Unikredit i Komercbanka

Bez autora
Apr 04 2019

Italijanska Unikredit banka bi mogla da razmotri spajanje sa Komercbankom ako razgovori tog nemačkog kreditora sa Dojče bankom propadnu. To javlja Rojters pozivajući se na dva izvora upoznata sa situacijom.Isti izvori navode i da Unikredit banka neće ugroziti tekuće pregovore o spajanju dve najveće nemačke banke. Italijanska banka je spremna da dostavi više milijardi evra vrednu ponudu za preuzimanje značajnog udela u Komercbanci. Najnovija vest je izazvala skok akcija tog nemačkog kreditora za oko tri odsto, javlja CNBC, i dodaje da su u Komercbanci i Unikreditu odbili da komentarišu najnovije navode.

Novo spajanje na bankarskom nebu? Unikredit i KomercbankaItalijanska Unikredit banka bi mogla da razmotri spajanje sa Komercbankom ako razgovori tog nemačkog kreditora sa Dojče bankom propadnu. To javlja Rojters pozivajući se na dva izvora upoznata sa situacijom.

Isti izvori navode i da Unikredit banka neće ugroziti tekuće pregovore o spajanju dve najveće nemačke banke.

Italijanska banka je spremna da dostavi više milijardi evra vrednu ponudu za preuzimanje značajnog udela u Komercbanci, piše "Fajnenšel tajms" pozivajući se na neimenovane izvore.

Najnovija vest je izazvala skok akcija tog nemačkog kreditora za oko tri odsto, javlja CNBC, i dodaje da su u Komercbanci i Unikreditu odbili da komentarišu najnovije navode.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik