„Opel“ do kraja 2014. predstavlja 13 automobila

Bez autora
Aug 13 2010

„Opel“ je potvrdio da u naredne četiri godine planira da izbaci 13 novih automobila, a uvod u ambicioznu priču je karavanska verzija „astre“, koja će premijeru imati u oktobru na Salonu u Parizu. Zvezda „Opelovog“ preporoda trebalo bi da bude „astra“ s troja vrata, koja će, kao i do sada, poneti oznaku GTC.Predstavnici „Opela“ kažu da je dizajn „astre GTC“ nadahnut romanom „Galeb Džonatan Livingston“, a pretpostavlja se da će prodaja početi krajem 2011. Naredne godine pojaviće se i dugoočekivana „ampera“ i nova generacija „zafire“...

„Opel“ do kraja 2014. predstavlja 13 automobila„Opel“ je potvrdio da u naredne četiri godine planira da izbaci 13 novih automobila, a uvod u ambicioznu priču je karavanska verzija „astre“, koja će premijeru imati u oktobru na Salonu u Parizu.

Zvezda „Opelovog“ preporoda trebalo bi da bude „astra“ s troja vrata, koja će, kao i do sada, poneti oznaku GTC. Predstavnici „Opela“ kažu da je dizajn „astre GTC“ nadahnut romanom „Galeb Džonatan Livingston“, a pretpostavlja se da će prodaja početi krajem 2011. Naredne godine pojaviće se i dugoočekivana „ampera“ i nova generacija „zafire“.

Prognoza je da će se 2012. predstaviti „astra kabriolet“ s platnenim krovom, dok će „insignija kabriolet“ svetlost dana ugledati najkasnije početkom 2014. Naravno, radi se i na „korsi“, „agili“ i „antari“, kao i na potpuno novom malom gradskom automobilu po uzoru na „fijat 500“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik