PayPal Here - za plaćanje mobilnim telefonom

Bez autora
Mar 19 2012

Operator za veb plaćanja PayPal, filijala grupacije za onlajn plaćanja iBay, objavio je da će lansirati sistem za regulisanje kupovine u prodavnicama preko telefona. Radi se o funkciji PPH (PayPal Here), namenjenom pre svega malim trgovcima, a koji funkcioniše uz pomoć softvera i trougaonog elektronskog ključa namenjenog priključivanju za mobilne telefone.Sistem omogućava trgovcu da prihvati plaćanja fotografisanjem bilo koje kreditne kartice uz pomoć pametnog mobilnog telefona. Elektronski ključ i softver za PPH su besplatni.

PayPal Here - za plaćanje mobilnim telefonomOperator za veb plaćanja PayPal, filijala grupacije za onlajn plaćanja iBay, objavio je da će lansirati sistem za regulisanje kupovine u prodavnicama preko telefona.

Radi se o funkciji PPH (PayPal Here), namenjenom pre svega malim trgovcima, a koji funkcioniše uz pomoć softvera i trougaonog elektronskog ključa namenjenog priključivanju za mobilne telefone.

Sistem omogućava trgovcu da prihvati plaćanja fotografisanjem bilo koje kreditne kartice uz pomoć pametnog mobilnog telefona.

Elektronski ključ i softver za PPH su besplatni.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik