Razvijena aplikacija za štampanje sa mobilnih uređaja

Bez autora
Oct 18 2011

Kompanija HP (Hewlett Packard) razvila je "ePrint Home i Biz" aplikaciju koja omogućava štampanje sadržaja direktno sa mobilnih uređaja. Kada se aplikacija instalira na smartfon ili tablet, korisnici mogu bežičnim putem da štampaju na bilo kom mrežnom ili HP ePrint štampaču. Moguće je štampati fotografije, snimljene PDF dokumente, tekstualne fajlove, Majkrosoft Ofis dokumente i veb stranice."ePrint Home i Biz" aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se koristiti za štampanje sa bilo kog mesta na bilo kom registrovanom HP ePrint štampaču u svetu.

Razvijena aplikacija za štampanje sa mobilnih uređajaKompanija HP (Hewlett Packard) razvila je "ePrint Home i Biz" aplikaciju koja omogućava štampanje sadržaja direktno sa mobilnih uređaja.

Kada se aplikacija instalira na smartfon ili tablet, korisnici mogu bežičnim putem da štampaju na bilo kom mrežnom ili HP ePrint štampaču.

Moguće je štampati fotografije, snimljene PDF dokumente, tekstualne fajlove, Majkrosoft Ofis dokumente i veb stranice.

"ePrint Home i Biz" aplikacija je besplatna za preuzimanje, a može se koristiti za štampanje sa bilo kog mesta na bilo kom registrovanom HP ePrint štampaču u svetu.

Ključne mogućnosti i prednosti ove aplikacije su štampanje fotografija, PDF fajlova, PauerPoint prezentacija, Eksel tabela, Vord dokumenata, veb stranica i tekstualnih fajlova s praktično bilo koje lokacije - kroz klaud ili preko lokalne Vaj-Faj mreže.

Nove funkcije omogućavaju automatsko pronalaženje i podešavanje štampača, automatsko izlistavanje i sortiranje fotografija i dokumenata na Android uređajima, kao i pamćenje poslednjeg korišćenog štampača i njegovih podešavanja.

Aplikacija, takođe, omogućava skeniranje direktno sa štampača na mobilni uređaj, povećavanje rezolucije slika pre štampanja radi kvalitetnijeg otiska, a napredna podešavanja omogućavaju korisnicima da odaberu veličinu i tip papira, štampu na jednoj ili obe strane, različit kvalitet štampe, crno-beli ili otisak u boji, kao i broj otisaka i njihovu orijentaciju.

"ePrint Home i Biz" aplikacija je dostupna za pametne telefone i tablete sa Android 2.1 ili novijim OS, Epl AjFon, AjPed, AjPod tač sa AjOS 4.2 ili novijim i Nokija Simbijan pametne telefone, a podržano je više od 200 starih mrežnih i novih HP ePrint štampača iz serija Fotosmart, Ofisdžet i Laser Džet.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik