Saradnja Microsoft-a i Mozilla-e

Bez autora
Oct 28 2011

Microsoft i Mozilla su se udružili kako bi kreirali novu verziju Firefox-a sa Bingom koji će biti glavni pretraživač. Mozilla je objavila ovo partnerstvo na svom blogu, kao i podatak da će Bing.com biti početna strana. Bing će biti glavni pretraživač u novom Firefox-u. Naravno, ističu, preuzimanje te verzije Firefox-a je opcionalno, a namenjeno je onima kojima Bing bolje leži od Google-a.Bing tim je u blogu objavio da su presrećni što će korisnicima biti olakšano da koriste Bing koji se može preuzeti na firefoxwithbing.com. Ovo partnertsvo nije prvo takve vrste između Microsofta i Mozilla-e.

Saradnja Microsoft-a i Mozilla-eMicrosoft i Mozilla su se udružili kako bi kreirali novu verziju Firefox-a sa Bingom koji će biti glavni pretraživač.

Mozilla je objavila ovo partnerstvo na svom blogu, kao i podatak da će Bing.com biti početna strana.

Bing će biti glavni pretraživač u novom Firefox-u. Naravno, ističu, preuzimanje te verzije Firefox-a je opcionalno, a namenjeno je onima kojima Bing bolje leži od Google-a.

Bing tim je u blogu objavio da su presrećni što će korisnicima biti olakšano da koriste Bing koji se može preuzeti na firefoxwithbing.com.

Ovo partnertsvo nije prvo takve vrste između Microsofta i Mozilla-e.

Bing je pretraživač koji je predstavljen u julu 2009. Bing je do sada izgubio 5,5 milijardi dolara. Iako je glavni pretraživač BlackBerry telefona, Windows telefona i Internet Explorer-a, ipak je na margini jer je najveći pretraživač još uvek Google.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik