„Ševrolet orlando” od januara

Bez autora
Aug 29 2010

„Ševrolet” je 2008. u Parizu predstavio „orlando” kao konceptno vozilo, a ove godine vratiće se na „mesto zločina” sa serijskom verzijom, čija proizvodnja počinje u oktobru, dok je prodaja najavljena za januar 2011. Novo kompaktno višenamensko vozilo napušta umeren dizajn karakterističan za ovaj segment i umesto toga prihvata „grublji” izgled.„Orlando” ima spuštenu liniju krova i siluetu inspirisanu krosoverima, istovremeno zadržavajući specifično i prepoznatljivo „Ševro­letovo” lice koje karakteriše podeljena rešetka i amblem u obliku leptir-mašne.

„Ševrolet orlando” od januara„Ševrolet” je 2008. u Parizu predstavio „orlando” kao konceptno vozilo, a ove godine vratiće se na „mesto zločina” sa serijskom verzijom, čija proizvodnja počinje u oktobru, dok je prodaja najavljena za januar 2011.

Novo kompaktno višenamensko vozilo napušta umeren dizajn karakterističan za ovaj segment i umesto toga prihvata „grublji” izgled. „Orlando” ima spuštenu liniju krova i siluetu inspirisanu krosoverima, istovremeno zadržavajući specifično i prepoznatljivo „Ševro­letovo” lice koje karakteriše podeljena rešetka i amblem u obliku leptir-mašne.

Uprkos spuštajućoj liniji krova, dizajneri su uspeli podići drugi i treći red sedišta, što znači da putnici koji sede na njima imaju bolji pogled napred i sa strane. „Ševro­let orlando” će u početku pokretati 1,8-litarski benzinac sa 141 KS i dvolitarski turbodizelaš u dve verzije, sa 131 i 163 KS.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik