Sony povukao neispravne Bravia televizore

Bez autora
Oct 13 2011

Kompanija Sony povukla je sa tržišta 1,6 miliona Bravia LCD televizora koji se u svetu prodaju od 2007. nakon što je uprava dobila informacije da jedan neispravan deo aparata može da prouzrokuje zapaljenje. Uprava kompanije Sony sa tržišta je u septembru povukla Bravia LCD televizore nakon što je jedan kupac primetio manju vatru i dim na aparatu.Od 2008. u Japanu je prijavljeno jedanaest sličnih slučajeva, ali kompanija nema informacija o povredama korisnika. Iz drugih delova sveta reklamacija nije bilo, ali su korisnici ove vrste televizora pozvani da svoje televizore odnesu na sigurnosni pregled kod svojih ovlaštenih zastupnika.

Sony povukao neispravne Bravia televizoreKompanija Sony povukla je sa tržišta 1,6 miliona Bravia LCD televizora koji se u svetu prodaju od 2007. nakon što je uprava dobila informacije da jedan neispravan deo aparata može da prouzrokuje zapaljenje.

Uprava kompanije Sony sa tržišta je u septembru povukla Bravia LCD televizore nakon što je jedan kupac primetio manju vatru i dim na aparatu. Od 2008. u Japanu je prijavljeno jedanaest sličnih slučajeva, ali kompanija nema informacija o povredama korisnika.

Iz drugih delova sveta reklamacija nije bilo, ali su korisnici ove vrste televizora pozvani da svoje televizore odnesu na sigurnosni pregled kod svojih ovlaštenih zastupnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik