Stižu još bolji 3D televizori

Bez autora
Apr 08 2011

Južnokorejska kompanija LG je razvila novu paletu televizora koji koriste pasivnu trodimenzionalnu (3D) tehnologiju i oni će se, zajedno sa pratećim elemenatima, pojaviti na tržištu sredinom aprila. LG je doneo odluku da pređe s aktivne 3D tehnologije koja nameće korisniku upotrebu teških naočara s ugrađenim elektronskim sistemom, na pasivnu 3D tehnologiju gde su naočare laganije i sadrže samo polarizujuća stakla, a i jeftinije su. LG, međutim, neće u potpunosti napustiti aktivnu 3D tehnologiju jer će ona ostati prisutna u čitavoj paleti 3D stereo plazma ekrana.

Stižu još bolji 3D televizoriJužnokorejska kompanija LG je razvila novu paletu televizora koji koriste pasivnu trodimenzionalnu (3D) tehnologiju i oni će se, zajedno sa pratećim elemenatima, pojaviti na tržištu sredinom aprila.

LG je doneo odluku da pređe s aktivne 3D tehnologije koja nameće korisniku upotrebu teških naočara s ugrađenim elektronskim sistemom, na pasivnu 3D tehnologiju gde su naočare laganije i sadrže samo polarizujuća stakla, a i jeftinije su.

LG, međutim, neće u potpunosti napustiti aktivnu 3D tehnologiju jer će ona ostati prisutna u čitavoj paleti 3D stereo plazma ekrana.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik