Subaru najbolji proizvođač automobila

Bez autora
Mar 05 2012

Prema proceni kupaca redizajniranih modela automobila, Subaru je ove godine po prvi put osvojio najviše poena. Honda, koja je bila apsolutni pobednik u poslednje četiri godine, našla se na četvrtom mestu, među top 13, iza Mazde i Toyote. Subaru sa 75 poena, odnosno sa dva poena više nego prošle godine, pokazao je bolje rezultate testiranja redizajniranih modela Impreza, Legacy i Outback.Iako je Honda pala na četvrto mesto, modeli ovog proizvođača i dalje su prema ukupnim rezultatima najpouzdaniji na putu.

Subaru najbolji proizvođač automobilaPrema proceni kupaca redizajniranih modela automobila, Subaru je ove godine po prvi put osvojio najviše poena.

Honda, koja je bila apsolutni pobednik u poslednje četiri godine, našla se na četvrtom mestu, među top 13, iza Mazde i Toyote.

Subaru sa 75 poena, odnosno sa dva poena više nego prošle godine, pokazao je bolje rezultate testiranja redizajniranih modela Impreza, Legacy i Outback.

Iako je Honda pala na četvrto mesto, modeli ovog proizvođača i dalje su prema ukupnim rezultatima najpouzdaniji na putu.

Toyota je ostala među top 3, petu godinu za redom, jer većina testiranih modela pokazuje veoma dobre rezultate.

Od svih modela Ford je zabeležio najveći pad, sa petog na deseto mesto. Test Fordovih modela na putu popravio se za dva poena u odnosu na prošlu godinu, ali na testu pouzdanosti neki Fordovi novi modeli su osvojili mali broj poena.

Iako je Chrysler zauzeo poslednje mesto, ukupna ocena na testiranju modela ovog proizvođača je skočila za osam bodova.

Ukupna ocena formira se na osnovu ocena testiranja performansi, udobnosti, korisnosti i pouzdanosti modela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik