Tojota povećava proizvodnju u 2012.

Bez autora
Aug 04 2011

Tojota je poručila svojim dobavljačima u Japanu da se pripreme za povećanu proizvodnju u 2012. i godinama koje slede, najavljujući oporavak nakon velikog opoziva vozila i zemljotresa iz marta. Održan je sastanak sa dobavljačima da bi se oni pripremili za rast proizvodnje, a brojevi koji se spominju su smernice, a ne ciljevi.U 2012. planira se proizvodnja od rekordnih 8,9 miliona vozila, od čega bi 3,5 miliona vozila bilo proizvedeno u Japanu, a 5,4 miliona u inostranim pogonima.

Tojota povećava proizvodnju u 2012.Tojota je poručila svojim dobavljačima u Japanu da se pripreme za povećanu proizvodnju u 2012. i godinama koje slede, najavljujući oporavak nakon velikog opoziva vozila i zemljotresa iz marta.

Portparol Tojote, Pol Nolasko izjavio je održan sastanak sa dobavljačima da bi se oni pripremili za rast proizvodnje, kao i da su brojevi koji se spominju smernice, a ne ciljevi.

Japanska novinska agencija "Kjodo njus" je, citirajući neimenovane predstavnike Tojote, prenela da se u 2012. planira proizvodnja od rekordnih 8,9 miliona vozila, od čega bi 3,5 miliona vozila bilo proizvedeno u Japanu, a 5,4 miliona u inostranim pogonima.

Japanski automobilski gigant saopštio je da planira proizvodnju od ukupno 8,04 miliona vozila u 2011. kao i prodaju od 7,9 miliona.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik