Twitter kupio Posterous

Bez autora
Mar 14 2012

Twitter je kupio mladu kompaniju Posterous koja je razvila platformu za razmenu multimedijskih sadržaja, idealan dodatak "mikroblogovanju". Ekipa kompanije Posetruous razvila je inovativno rešenje koje u velikoj meri pojednostavljuje razmenu sadržaja na Internetu i pre svega mobilnim uređajima, a to je upravo ono čemu težimo, zaključili su u Twitteru.Iznos transakcije, međutim, nije objavljen. Posterous je mlada kompanija koja je za samo tri i po godine rada uspela da dostigne cifru od deset miliona korisnika mesečno.

Twitter kupio PosterousTwitter je kupio mladu kompaniju Posterous koja je razvila platformu za razmenu multimedijskih sadržaja, idealan dodatak "mikroblogovanju".

Ekipa kompanije Posetruous razvila je inovativno rešenje koje u velikoj meri pojednostavljuje razmenu sadržaja na Internetu i pre svega mobilnim uređajima, a to je upravo ono čemu težimo, zaključili su u Twitteru, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Iznos transakcije, međutim, nije objavljen.

Posterous je mlada kompanija koja je za samo tri i po godine rada uspela da dostigne cifru od deset miliona korisnika mesečno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik