U Frankfurtu predstavljena treća generacija "pande"

Bez autora
Oct 17 2011

Treća generacija "fijat pande" premijerno je predstavljena na Salonu automobila u Frankfurtu, gde je posebno istaknut novi dizajn i funkcionalnost tog automobila. Stručnjaci Fijatovog centra za stilizaciju (Fiat Centro Stile) nisu bili kreativni samo pri dizajniranju ovog vozila, već su osmislili i veoma zanimljivu prezentaciju putem ilustracija kojima se ističu prednosti nove "pande".Na zabavan način naglašena je praktičnost novog modela - glatke i zaobljene linije karoserije, enterijer za udobnu vožnju pet putnika, mogućnost različite organizacije prednjih i zadnjih sedišta, prostran prtljažnik i brojne pregrade.

U Frankfurtu predstavljena treća generacija "pande"Treća generacija "fijat pande" premijerno je predstavljena na Salonu automobila u Frankfurtu, gde je posebno istaknut novi dizajn i funkcionalnost tog automobila.

Stručnjaci Fijatovog centra za stilizaciju (Fiat Centro Stile) nisu bili kreativni samo pri dizajniranju ovog vozila, već su osmislili i veoma zanimljivu prezentaciju putem ilustracija kojima se ističu prednosti nove "pande", saopštila je danas kompanija.

Na zabavan način naglašena je praktičnost novog modela - glatke i zaobljene linije karoserije, enterijer za udobnu vožnju pet putnika, mogućnost različite organizacije prednjih i zadnjih sedišta, prostran prtljažnik i brojne pregrade.

"Panda" je za tri decenije, koliko je prošlo od predstavljanja prve verzije na Salonu automobila u Ženevi, prodata u više od šest miliona širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik